محمد فرهمند معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز گفت: ۱۵۰ هزار تن سبزی و صیفی در شهرستان نیشابور برداشت شده است که این میزان تولید در  ۴۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی سطح شهرستان در قالب سبزیحات غده ای، سبزیجات  برگی و صیفی جات برداشت می شود که از این میزان ۸۹ هکتار صیفی جات به صورت نشای صنعتی کشت می شوند.

وی افزود: کشت سبزیجات در نیشابور از اسفند ماه آغاز و حدوداً تا پایان آبان ماه (زمانی که حداقل دمای هوا به ۵+ درجه سانتیگراد برسد) ادامه می یابد، این در حالی است که بالاترین تنوع کشت صیفی جات در استان در شهرستان نیشابور شامل محصولات: کاهو، انواع کلم، کرفس، ترب، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، هندوانه، خربزه، انواع کدو، فلفل، شلغم، هویج، سیب زمینی، پیاز، طالبی و سیر است.

فرهمند گفت: بالاترین تنوع کشت سبزیجات برگی وغدهای در شرق کشور در نیشابور است که  ۱۷ رقم انواع سبزی  شامل : تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، بادرنج، تربچه، ریحان بنفش، ریحان سبز، مرزه، شنبلیله، نعناع رسمی، نعناع، شوید، ترخون، برگ چغندر، شاهی و اسفناج در نیشابور کشت می شود.

وی در پایان اعلام کرد: مصرف تازه خوری و صنایع ذیربط در شهرستان و صادرات سبزیجات برگی وغده ای به استانهای تهران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان  و شهرستان های مشهد،کاشمر، قوچان و خواف بازار هدف این محصولات می باشد.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

آخرین اخبار
سیاسی
حوادث