ارائه ۲۸۰ میلیارد تومان مستمری توسط بهزیستی نیشابور

به گزارش عطارنیوز، علی صدر با اشاره به اینکه شهید دکتر فیاضبخش با درک ضرورت حمایت نظاممند از نیازمندان در سال ۱۳۵۹ با ادغام ۱۷ مؤسسه خیریه و نهاد خدمترسان، سازمان بهزیستی را در کشور پایهگذاری کرد، اظهار داشت: وی تنها یکسال پس از این اقدام، در حادثه بمبگذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی در تیرماه ۱۳۶۰ به شهادت رسید. اکنون و پس از ۴۵ سال سازمان بهزیستی به درختی تنومند و پرثمر در خدمت محرومان و آسیبدیدگان اجتماعی تبدیل شده است.
وی با اشاره به تلاشهای انجامشده در شهرستان نیشابور اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۲۸۰ میلیارد تومان مستمری و کمک بلاعوض به خانوادههای تحت پوشش بهزیستی نیشابور پرداخت شده تا بخشی از نیازهای این قشر برطرف شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نیشابور ادامه داد: بهزیستی با بیش از ۱۷۰ نوع خدمت تخصصی، چتر حمایتی خود را نهتنها بر سر معلولان، زنان سرپرست خانوار و کودکان بیسرپرست، بلکه بر همه مردم بهویژه در قالب خدمات پیشگیرانه گشوده است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۲ هزار معلول در نیشابور به صورت مستقیم تحت پوشش هستند، افزود: در سال گذشته، بیش از هزار نفر به کمیسیونهای پزشکی مراجعه کردهاند که علت اصلی آن حوادث، تصادفات یا مشکلات مادرزادی بوده است.
صدر از حمایتهای ویژه بهزیستی از خانوادههای دارای فرزندان دوقلو و سهقلو نیز خبر داد و گفت: حدود ۲۹۰ خانوار نیشابوری دارای فرزند چندقلو، تا سن ۶ سالگی فرزندانشان تحت حمایت مالی سازمان هستند. این اقدام در راستای سیاستهای جوانی جمعیت و پشتیبانی از خانوادهها انجام میشود.
وی با اشاره به خدمات پیشگیرانه سازمان خاطرنشان کرد: غربالگریهای بینایی، شنوایی و ژنتیکی از جمله برنامههایی هستند که با هدف پیشگیری از تولد فرزندان معلول و کمک به ارتقای سلامت عمومی جامعه اجرا میشود.
رئیس اداره بهزیستی نیشابور از برنامهریزیهای جدی در حوزه پیشگیری از اعتیاد بهعنوان یک بلای خانمانسوز نیز سخن گفت و ادامه داد: چه در مراکز نگهداری اجباری و چه اختیاری، خدمات بهداشتی، روانی و اجتماعی به معتادان ارائه میشود و حمایت از خانوادههای این افراد نیز در دستور کار است.
وی افزود: سازمان بهزیستی همچنین با راهاندازی ۱۳ مرکز مشاوره فعال در نیشابور به خانوادههایی که نیاز به مشاوره تخصصی دارند خدمات رایگان یا نیمهرایگان ارائه میدهد. باور ما بر این است که تحکیم بنیان خانواده، مسیر سلامت جامعه است.
صدر از فعالیت اورژانس اجتماعی نیز بهعنوان یکی از مهمترین خدمات نام برد و گفت: خط ۱۲۳ مانند اورژانس پزشکی (۱۱۵) و آتشنشانی (۱۲۵) برای مواقع اضطراری اجتماعی طراحی شده است. در موارد کودکآزاری، همسرآزاری یا هر نوع آسیبی که نیاز به مداخله فوری دارد همکاران ما از طریق این خط وارد عمل میشوند.
وی در خصوص موضوع فرزندخواندگی نیز اظهار کرد: در سال گذشته ۱۰ کودک به خانوادههای متقاضی واگذار شد و حدود ۷۰ خانواده نیز در صف انتظار هستند. هدف ما ارائه بهترین خدمات به این کودکان و فراهم کردن بستری مناسب برای رشد و تربیت آنان است.
رئیس اداره بهزیستی نیشابور همچنین به اقدامات صورتگرفته در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۱۷۰ خانوار تحت پوشش با حمایت مستقیم بهزیستی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مورد پشتیبانی مالی قرار گرفتند. مجموع کمکهای بلاعوض پرداختی در این بخش بیش از ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی در ادامه با قدردانی از مشارکت نهادهای مردمی و خیریهها گفت: در نیشابور ۱۲ مؤسسه خیریه فعال در کنار بهزیستی فعالیت دارند و در امور مربوط به نگهداری سالمندان، مراقبت از معلولان و سرپرستی کودکان بیسرپرست یاریرسان ما هستند.
صدر در پایان با اشاره به آمادگی اداره بهزیستی نیشابور برای کمک به مناطق جنگزده در جنگ ۱۲ روزه اخیر افزود: در صورت نیاز، این اداره آمادگی کامل داشت که سالمندان و معلولان آسیبدیده از مناطق درگیر را در نیشابور اسکان دهد.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 10 در انتظار بررسی : 10 انتشار یافته : 0