کد خبر : 467
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۶:۰۰

افزایش ۴۰ درصدی جوجه‌ریزی در نیشابور

افزایش ۴۰ درصدی جوجه‌ریزی در نیشابور
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: شهرستان نیشابور در تولید محصولات دامی و تخم‌مرغ جزو اولین‌ها در استان خراسان رضوی است به طوریکه سالیانه حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش جوجه‌ریزی را در نیشابور شاهدیم.

به گزارش «عطارنیوز»؛ علی مبارکی در جمع مرغداران صنعتی شهرستان نیشابور با اشاره به اینکه شهرستان نیشابور در تولید محصولات دامی و تخم مرغ در استان یا جزو اولین‌ها و یا بهترین‌ها است؛ گفت: خوشبختانه جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در تولید مرغ هستیم و در صنفی فعالیت می‌کنیم که دولت حمایت بسیار خوبی از آن دارد و هر سال چیزی حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش جوجه‌ریزی را در سطح شهرستان شاهدیم.
وی با بیان اینکه صنعت مرغداری رو به رشد است و تشکیل زنجیره تولید مرغ یکی از اهداف عالیه و سازمانی جهاد کشاورزی است، ادامه داد: در حال حاضر قرار است چهار واحد تولیدی به زنجیره مرغداران نیشابور افزوده شود که پیشنهاد می‌کنیم مرغداران با استفاده از روش‌های جدید و نوین تولید، بهره‌وری خود را افزایش دهند.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور اذعان داشت: زنجیره تولید مرغ چهار حلقه دارد که در هر حلقه حدود ۵ درصد و جمعاً چیزی حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های جاری تولید کنندگان کاهش خواهد یافت.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور نیز در این جلسه با اشاره به بیماری‌های خاص طیور گفت: مرغداران تا جایی که می‌توانند جوجه یک روزه خود را به‌دلیل افزایش نظارت‌های این شبکه از داخل استان تهیه کنند.
علی سلیمانی اظهار داشت:خوشبختانه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح استان خراسان مشاهده نشده است اما مرغداران باید جهت افزایش ضریب بهره‌وری‌، نکات بهداشتی و دستوالعمل‌های ارائه شده توسط این شبکه را جدی بگیرند.
انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.